"Ik vind het heerlijk om samen met mijn camera door de natuur te wandelen."

Laat mij met mijn camera wandelen in de natuur en ik ben gelukkig. Hetzelfde heb ik met de modellen die ik fotografeer: tijdens een shoot ben ik altijd op zoek naar de juiste energie zodat de modellen op hun mooist op de foto komen. We maken een “klik” want ook de fijne herinnering aan een fotosessie is belangrijk, zowel voor mij als de mensen die ik vastleg…

Linda Verweij

Ik ben Linda Verweij. Op mijn 14e kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera, ik was hier ontzettend blij mee. Daarna deed ik een grafische opleiding en vervolgens de kunstacademie. Vanaf mijn 24ste is fotografie mijn werk.

Ik heb twee schatten van kinderen. Terwijl zij opgroeiden, merkte ik dat ik het fotograferen van kinderen erg leuk vind. Dit is dan ook een specialisme van mij geworden. Ik vind het sowieso geweldig om mensen te fotograferen; het geeft me de energie die ik aan de modellen doorgeef en die uiteindelijk ook weer van de foto’s afspat!

Verder heb ik een lieve kat, Billie. Ik zing graag en speel piano. Ook drink ik graag een drankje (IPA!) met vrienden en vind ik het heerlijk om door rustgevende natuur te slenteren. Met camera.

Linda fotograferen studio

Fotoshoot plannen

Linda Verweij maakt graag bedrijfs-, gezin-, en portret-shoots. Voor meer informatie of het boeken hiervan ga je naar www.linda-verweij.nl.

Contact

Als je vragen of tips hebt dan ben je van harte welkom om Linda Verweij een mail te sturen: info@leren-fotograferen.com. Ook kan je Linda Verweij op het volgende nummer bereiken: 06-48313495

Voor vragen, tips of creatieve ideeën kun je onderstaande formulier invullen of een mail sturen naar info@leren-fotograferen.com.

Je bericht beantwoord ik zo snel mogelijk. Ik kijk er naar uit van je te horen!